για

Παραλία Χορευτού

Χορευτό

Το Χορευτό είναι η ωραιότερη και ιστορικότερη παραλία του Πηλίου.
Κατά την μυθολογία η ευρύτερη περιοχή του Πηλίου ήταν η θερινή κατοικία των θεών του Ολύμπου και η πατρίδα των Κενταύρων.


Εδώ επίσης στα παράλια του Πηλίου ο Πηλέας ερωτεύτηκε και νυμφεύθηκε την μυθική Νηρηίδα Θέτιδα που και αυτή λέγεται ότι ζούσε στα μέρη μας.

Στην νεότερη ιστορία από το Χορευτό ξεκινούσαν τα φημισμένα Ζαγοριανά καράβια, που, διασχίζοντας τη Μεσόγειο, μετέφεραν τα προϊόντα της περιοχής στα λιμάνια της Ευρώπης, την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.


Σήμερα το Χορευτό έχει εξελιχθεί σε μια οργανωμένη παραλία που φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι αρκετούς τουρίστες χάρη στις ομορφιές της και στις τουριστικές υποδομές που έχουν αναπτυχθεί.


Κάποια από τα χαρακτηριστικά της Παραλίας, που την κάνουν αγαπημένη στους επισκέπτες μας, είναι: η λεπτή άμμος, τα καθαρά και γαλανά νερά της, τα 2 χλμ του μήκους της και η ηρεμία της θάλασσας την καλοκαιρινή περίοδο.


Στην παραλία του Χορευτού μπορείτε να βρείτε: Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, καφετερίες, μπαράκια, φούρνο, κρεπερί, μινι μάρκετ αλλά και φαρμακείο σε κοντινή απόσταση.

Έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν και να σας προσφέρουν τις ποιοτικές υπηρεσίες τους.
Επίσης εδώ μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκετές δραστηριότητες και να δείτε σημαντικά αξιοθέατα.


Η παραλία του Χορευτού διατηρεί αρκετά πηλιορείτικα στοιχεία. Ο επισκέπτης του μπορεί να έχει στις διακοπές του μοντέρνες ανέσεις, γνωριμία με την παράδοση της περιοχής, επαφή με το πράσινο από το Πήλιο και μια από τις πιο όμορφες παραλίες στην διάθεση του!


Σε περιμένουμε!
Ζήσε το όνειρο κοντά μας!

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Προσφορές
ESPA
ESPA
ESPA