από
έως
Δωμάτια
Άτομα

Παραλίες Πηλίου

Κολυμπήστε ή κάντε Κρουαζιέρα σε γνωστές παραλίες στο Πήλιο ή σε μοναδικές ανεξερεύνητες παραλίες στο Πήλιο και απολαύστε τις διακοπές σας!

Οι παραλίες του Πηλίου είναι γνωστές για τα καθαρά νερά, το ήρεμο περιβάλλον και το πάντρεμα της θάλασσας με το βουνό, του Αιγαίου με το Πήλιο.

Η μορφολογία του Πηλίου είναι σαν μισό νησί με τις παραλίες της ανατολική πλευράς του να βρέχονται από το Αιγαίο και να δίνουν πολλές επιλογές για κολύμπι.

Εδώ θα βρείτε ήρεμες παραλίες, μικρά ακρογιάλια αλλά και διάσημες παραλίες που κάθε καλοκαίρι προσελκύουν εκατοντάδες τουρίστες.

Οι παραλίες του Πηλίου προσφέρονται για κολύμπι σε καθαρά νερά, ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας, ψάρεμα, καταδύσεις στο Χορευτό Πηλίου κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούνται αθλήματα στην άμμο και θαλάσσια σπόρ.

Κολυμπήστε κι εσείς και κάντε ηλιοθεραπεία στις μοναδικές παραλίες στο Πήλιο. Ελάτε κι εσείς μαζί μας στις ημερήσιες κρουαζιέρες που διοργανώνουμε με το 7μετρο ταχύπλοο σκάφος μας και γνωρίστε τες έτσι όπως μόνο εμείς οι ντόπιοι τις ξέρουμε.

Εκτός από τις δημοφιλείς παραλίες του Πηλίου, υπάρχουν και μερικές ονειρεμένες παραλίες που δεν είναι τόσο γνωστές αλλά είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφες.

Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε όλες αυτές, γνωστές και άγνωστες…

 1. Παραλία Χορευτό Πηλίου
 2. Παραλία Άγιοι Σαράντα - Πήλιο
 3. Παραλία Αγίου Ιωάννη
 4. Παραλία Παπά Νερό
 5. Παραλία Νταμούχαρη
 6. Παραλία Μυλοπόταμος
 7. Παραλία Παρίσαινα - Πήλιο
 8. Παραλία Τούρκου - Πήλιο
 9. Παραλία Ανάληψη - Πήλιο
 10. Παραλία Ελίτσα - Πήλιο
 11. Παραλία Βριός - Πήλιο
 12. Παραλία Κολοκυθάκι - Πήλιο
 13. Παραλία Κερασσόρεμα - Πήλιο
 14. Παραλία Λιμνιώνας - Πήλιο
 15. Παραλία Άγιος Νικόλαος - Πήλιο
 16. Παραλία Κουλούρι - Πήλιο

Προσφορές
ESPA
ESPA
ESPA