για

Μάιος - Ιούνιος στο Πήλιο

Διακοπές στο Πήλιο τον Μάϊο - Ιούνιο
Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι ίσως από τους καλύτερους μήνες που μπορεί κάποιος να επιλέξει για τις διακοπές του στο Πήλιο και την πανέμορφη παραλία του Χορευτού.

Το βουνό είναι ανθισμένο και γεμάτο χρώματα, η θάλασσα είναι πάντα γαλήνια και καταγάλανη, έτοιμη να υποδεχτεί τον κάθε επισκέπτη και να του χαρίσει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και κολύμβησης αλλά και μοναδικές κρουαζιέρες σε όλες τις παραλίες του Πηλίου.

Λόγω των καλών καιρικών συνθηκών και των ήπιων θερμοκρασιών το βουνό Πήλιο προσφέρεται τον Μάιο και τον Ιούνιο για εύκολες, μέτριες ή πιο δύσκολες πεζοπορίες και ο επισκέπτης μπορεί ευχάριστα να το διαβεί χάρη στα ανθισμένα φυτά του που θα τον συντροφεύουν και τα καθαρισμένα μονοπάτια του.

Το ξενοδοχείο Φλαμίνγκο την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου κάνει πολλές προσφορές και ειδικές τιμές προς τους επισκέπτες του.

Προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, χαμηλές τιμές στην μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, οργανώνει περιπάτους – πεζοπορίες, κάνει κρουαζιέρες στις μυθικές σπηλιές, jeep touring κ.α.

Επίσης κάνει σε πολύ ελκυστικές τιμές δραστηριότητες γνωριμίας της φύσης, του Πολιτισμού, της καθημερινής ζωής στο χωρίο και της γενικότερης ζωής του Πηλίου.

Επισκεφθείτε μας την περίοδο Μαίου – Ιουνίου και σίγουρα θα είστε ένας ακόμη από τους ευχαριστημένους επισκέπτες μας που ξαναέρχονται σε μας κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές τους!
Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Προσφορές
ESPA
ESPA
ESPA