από
έως
Δωμάτια
Άτομα

Γάμος στο Πήλιο

Οργάνωση γάμων, γαμήλιων εκδηλώσεων και οτιδήποτε σχετίζεται με έναν ονειρεμένο γάμο στο Πήλιο από το Ξενοδοχείο Φλαμίνγκο.
Σήμερα σας δίνετε η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κι εσείς τον γάμο σας, την ομορφότερη στιγμή την ζωή σας, σε αυτό το πανέμορφο μέρος και στο πιο όμορφο και ιστορικό χωρίο του, την Ζαγορά Πηλίου.
Μακριά από τα συνηθισμένα πρότυπα κάνοντας τον γάμο σας στην ιστορική Ζαγορά Πηλίου η γαμήλια τελετή σας θα αποκτήσει παραδοσιακή χροιά και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει γεγονός που οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για αρκετό καιρό.
Εμπιστευθείτε μας και θα οργανώσουμε για εσάς έναν ονειρεμένο γάμο στο Πήλιο σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας!

Διαμονή
Κατόπιν συνεννόησης μαζί σας αναλαμβάνουμε να κλείσουμε για εσάς όσα δωμάτια χρειάζονται στο ξενοδοχείο μας έτσι ώστε να φιλοξενηθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο όλοι οι καλεσμένοι σας.

Εκκλησία
Κατόπιν συνεννοήσεως αναλαμβάνουμε να σας διευκολύνουμε στο κλείσιμο της εκκλησίας και να σας βοηθήσουμε με τον στολισμό του εξωτερικού χώρου αυτής.

Φωτογράφηση – Βιντεοσκόπηση
Οι φωτογραφίες, το βίντεο και το photobook είναι αυτά που θα σας θυμίζουν για πάντα τις στιγμές του γάμου σας.
Υπεύθυνα και σε συνεργασία με τους καλύτερους φωτογράφους του χώρου και πάντα στις καλύτερες τιμές, μπορούμε να αναλάβουμε την φωτογράφηση της γαμήλιας τελετή σας. Οι φωτογραφίες αυτές θα σας χαρίζουν πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γαμήλιο χτένισμα
Σε συνεργασία με έμπειρες κομμώτριες μπορείτε να έχετε στο ξενοδοχείο μας ή στα ξενοδοχεία που διαμένουν οι καλεσμένοι σας υπηρεσίες υψηλής κομμωτικής και αισθητικής.

Γαμήλια Δεξίωση
Στις πλατείες της Ζαγοράς, στην παραλία του Χορευτού ή ακόμη σε εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την γαμήλια δεξίωση σας που θα χαρίσει σε εσάς και στους καλεσμένους σας μοναδικές στιγμές.

Catering
Σε συνεργασία με τοπικό εργαστήριο ή με κάποια από τα εστιατόρια της περιοχής θα έχετε στον χώρο της δεξίωσης σας τις καλύτερες ποικιλίες που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας.

Μουσική επένδυση της δεξίωσης σας
Σε συνεργασία με ορχήστρες και οργανοπαίκτες της περιοχής ή με dj θα δώσουμε στην βραδιά τον ρυθμό που πρέπει να έχει ώστε να γλεντήσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Οργάνωση Παραδοσιακού Πηλιορείτικου γάμου.

Στο Πήλιο έχουμε κρατήσει αναλλοίωτα στον χρόνο τα στοιχεία ενός παραδοσιακού Πηλιορείτικου γάμου. Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να οργανώσουμε και για εσάς έναν τέτοιο παραδοσιακό πηλιορείτικο γάμο.
Η τελετή περιλαμβάνει το ξύρισμα του γαμπρού υπό των ήχο παραδοσιακών πηλιορείτικων τραγουδιών, χορό έξω από τον χώρο ξυρίσματος του γαμπρού, συνοδεία του γαμπρού από τον χώρο της διαμονής του μέχρι την εκκλησιά με παραδοσιακές πηλιορείτικες πατινάδες ή ακόμη και την άφιξη στην εκκλησία του γαμπρού καβάλα σε στολισμένα άλογα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία και με την εμπειρία μας στον τουριστικό χώρο, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με οτιδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια χρειάζεστε!

Προσφορές
ESPA
ESPA
ESPA