για

Αξιοθέατα Πηλίου

Αξιοθέατα

Το Ξενοδοχείο Φλαμίνγκο, τοποθετημένο μόλις 300m βόρεια από το κέντρο του Χορευτού και σε απόσταση 30m από τη θάλασσα, προσφέρει όλες τις δυνατότητες για ξένοιαστες και ευχάριστες διακοπές.
Με αφετηρία το Ξενοδοχείο Φλαμίνγκο και σε μικρές διαδρομές, μπορείτε να γνωρίσετε όλες τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα που προσφέρει το Πήλιο.

Τις ήρεμες παραλίες μακριά απ’τον μαζικό τουρισμό των Αγ. Σαράντα, της Παρίσαινας, του Τούρκου, της Ανάληψης και της Ελίτσας. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις παραλίες στο Πήλιο.


Την περιοχή της Παλαιάς Μιτζέλας με τις τεράστιες θαλάσσιες σπηλιές, όπου καταστράφηκε ο στόλος του Ξέρξη (480π.Χ) και αποτελούν σημερινό καταφύγιο της μεσογειακής φώκιας monachous - monachous και των Δελφινιών της περιοχής, μαζί με την Αλόννησο.


Επισκέπτοντας τα αξιοθέατα στο Πήλιο, μην χάσετε το κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, με το κρυφό σχολείο του "Ρήγα Φεραίου", τα φημισμένα μήλα "Ζαγορίν", τα γλυκά κουταλιού, τα βότανα, τα διάφορα εδέσματα, το ντόπιο τσίπουρο και το κρασί, καθώς και τις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και την ιστορική βιβλιοθήκη της.


Θα μαγευθείτε από τα ξωκλήσια και τις εκκλησίες της περιοχής, όλες τρίκλιτες βασιλικές με δίρριχτες πλακόστρωτες στέγες, το παλιό διατηρημένο εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου, το χιονοδρομικό κέντρο "Αγριόλευκες" στα Χάνια, τη Μακρυράχη, γνωστή για την παραγωγή λουλουδιών, αλλά και το Πουρί, το λεγόμενο "Μπαλκόνι του Πηλίου", που προσφέρει μοναδική θέα στο Ανατολικό Πήλιο, το Αιγαίο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, ακόμα και την Χαλκιδική (όταν ο καιρός το επιτρέπει) είναι από τα αξιοθέατα στο Πήλιο που επιβάλετε να γνωρίσετε.

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Προσφορές
ESPA
ESPA
ESPA