για

Αγροτουρισμός

Ο Αγροτουρισμός Στο Πήλιο

Θα απολαύσετε το φυσικό κάλλος μιας παρθένας φύσης, τη Χλωρίδα και την Πανίδα του Πηλίου μέσα από τις πεζοπορίες που διοργανώνει το ξενοδοχείο μας. Παράλληλα θα γνωρίσετε τον θαλάσσιο πλούτο και τα σπάνια ακρογιάλια μέσα από τις κρουαζιέρες που πραγματοποιούμε.

Θα βιώσετε τις τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως:

Χορευτικά, Συναυλίες, Φεστιβάλ, Εκθέσεις Τέχνης, Πανηγύρια και όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαίρι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου μας.

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να επισκεφθούμε το τοπικό εργαστήριο παραγωγής Πηλιορείτικων ζυμαρικών, να συμμετάσχετε στην παραγωγή τους και φυσικά να τα δοκιμάσουμε.

Μπορούμε να μάθουμε συνταγές τοπικών γλυκών και να παρακολουθήσουμε την διαδικασία παραγωγής τους με επίσκεψη στο εργαστήριο του συλλόγου των γυναικών της περιοχής.

Κατόπιν συνεννοήσεως να δούμε ένα τοπικό οινοποιείο και να προμηθευτούμε ντόπιο τσίπουρο, ούζο και κρασί όπως επίσης να γνωρίσουμε από κοντά ένα ελαιοτριβείο.

Να γνωρίσουμε από κοντά τον μεγαλύτερο συνεταιρισμό μήλων στα Βαλκάνια, τον Ζαγορίν. Να δούμε τις εγκαταστάσεις του και να αγοράσουμε μήλα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης. Μπορούμε επίσης να πάμε σε ένα τέτοιο αγρόκτημα και να συμμετάσχουμε στη διαδικασία συγκομιδής μήλων την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου.

Να μαγειρέψουμε συνταγές με βιολογικά προϊόντα που θα σας προμηθεύσουμε.

Να επισκεφτούμε την Μακρυράχη γνωστή για τις μεγάλες καλλιέργειες λουλουδιών και να τις δούμε από κοντά.

Να επισκεφτούμε ένα χωριάτικο σπίτι και να πάρετε φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα.

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Προσφορές
ESPA
ESPA
ESPA