Φεστιβάλ Πηλίου

Απολαύστε τα αναλλοίωτα παραδοσιακά ήθη και έθιμα στο Φεστιβάλ του Πηλίου με συναυλίες, παραστάσεις και χορευτικά συγκροτήματα!

 

Στο Πήλιο μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα. Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιείται εδώ το Φεστιβάλ Πηλίου και το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ζαγοράς.

Οι επισκέπτες του Πηλίου μέσα από τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις γνωρίζουν εκτός από τους τοπικούς χορούς και τις μουσικές,  το παρελθόν, το παρόν και τον τρόπο ζωής των κατοίκων του Πηλίου.

Το φεστιβάλ Πηλίου και το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Ζαγοράς είναι πετυχημένοι θεσμοί που πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι και είναι ιδιαίτερα αγαπητές σε πολλούς επισκέπτες. Κάνοντας διακοπές στο Πήλιο  μην παραλείψετε να παρευρεθείτε σε αυτές τις εκδηλώσεις για να ζήσετε από κοντά γνήσιες Πηλιορείτικες νύχτες.

Το ξενοδοχείο μας μπορεί να σας προμηθεύσει με τα προγράμματα αυτών των εκδηλώσεων, να σας κατατοπίσει για τους χώρους που πραγματοποιούνται και να κλείσει κάποια θέση σε αυτές για εσάς αν αυτό είναι απαραίτητο.

 

Κάποιες από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Φεστιβάλ Πηλίου και στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ζαγοράς είναι:

 

check   Συναυλίες με πρωτότυπη αρχαία ελληνική μουσική

check   Συναυλίες με βιολεντσέλο και πιάνο

check   Παραστάσεις αφήγησης για παιδιά

check   Αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων

check   Αναβίωση Πανηγυρίων

check   Αναβίωση Πηλιορείτκου γάμου

check   Εργαστήρια Ζωγραφικής

check   Θεατρικές Παραστάσεις

check   Ομιλίες Ντοκιμαντέρ

check   Βραδιές Ποίησης

check   Παζάρι Επαγγελματιών

check   Γιορτές στην Άμμο

check   Εκθέσεις στο Ελληνομουσείο Ζαγοράς (Σχολείο Ρήγα Φεραίου)

 

Απολαύστε λοιπόν κάθε γιορτινή εκδήλωση και Φεστιβάλ που πραγματοποιείτε στο Πήλιο και σίγουρα η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ζωή Σαμσαρέλου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: http://pelionfestival.gr

book online
offline request