Εμπειρίες για Οικογένειες και Groups στο Πήλιο

Απολαύστε τις διακοπές σας στο Πήλιο με την οικογένεια ή τους φίλους σας

 

Το ξενοδοχείο Φλαμίνγκο στο Πήλιο διαθέτει ένα μεγάλο δίχωρο διαμέρισμα 4 ατόμων  και ενιαία διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 άτομα. Έτσι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν να περάσουν μαζί τις διακοπές τους στο Πήλιο .

Οι οικογένειες και τα γκρουπ θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν αρκετές ώρες μαζί, να έρθουν πιο κοντά στον πολιτισμό, την παράδοση, την ιστορία και την φύση της περιοχής. Να διασκεδάσουν με τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα, τις εκδηλώσεις και τα καλοκαιρινά μπαράκια. Ακόμη οι πιο δραστήριοι μπορούν να λάβουν μέρος στις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας όπως beach soccer, beach volley, kanoe kayak μέχρι και να απολαύσουν μια βόλτα στις γύρω παραλίες με το ταχύπλοο μας.

Οι επισκέπτες μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και να τους παρέχουμε χρήσιμες οδηγίες καθώς και να τους προμηθεύσουμε με τα ανάλογα εισιτήρια των εκδηλώσεων σε κάποιες περιπτώσεις.

Χάρη στα ευρύχωρα διαμερίσματα μας 35m2 ή 25m2 μπορείτε να περάσετε αρκετές ώρες μαζί με την οικογένεια σας ή την παρέα σας σε αυτά. Και ακόμη να απολαύσετε το φαγητό, τον καφέ ή το ποτό σας στα μπαλκόνια μας με συντροφιά το φεγγάρι και τον ήχο του Αιγαίου.

 

Τι μπορείτε να κάνετε αν είστε Οικογένεια:

check   Επίσκεψη σε σχολείο Ρήγα Φεραίου, Γυναίκες, Ζυμαρικά

check   Πολιτιστικό Καλοκαίρι

check   Pelion Festival

check   Βιβλιοθήκη

check   Πεζοπορία

check   Ποδήλατα

check   Αθλητικές Δραστηριότητες

check   Κρουαζιέρες

check   Αργοναυτικό Πάρκο

check   Γνωριμία με Παραδοσιακές συνταγές σε Ταβέρνες και εστιατόρια

Τι μπορείτε να κάνετε αν είστε group:

check   Κρουαζιέρες

check   Off Road Jeep Touring

check   Mountain Bike

check   Αθλητικό Καλοκαίρι

check   Αργοναυτικό πάρκο (δραστηριότητες όπως Ιστιοπλοΐα, Wind Surfing, Canoe- Kayak, Sea Fun Park, Water Power Sports.)

check   Θαλάσια σπορ

check   Κανόε καγιακ

check   Φωτιές στην παραλία

check   Καταδύσεις

check   Ιππασία

book online
offline request